Juridisch advies of een afspraak?

0900 - 4000 000

Elke werkdag van 9:00 - 19:00 | 70 cpm

Rechtsbijstand Krimpen aan den IJssel

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Krimpen aan den IJssel die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Krimpen aan den IJssel vervult op dit moment de rol van slaapstad van Rotterdam er zijn momenteel ook vele nieuwbouwprojecten. Er is ook veel water in en rond om de stad te vinden. Er is verder een streekmuseum te vinden, een recreatiebad en een muziekschool.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Krimpen aan den IJssel zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

rechtsbijstand Krimpen aan den IJssel

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Krimpen aan den IJssel en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Krimpen aan de IJssel, of in Capelle a/d IJssel, Ridderkerk, Alblasserdam, Rotterdam of andere plaatsen rondom Krimpen aan de IJssel. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.