Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Rechtsbijstand Oudewater

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Oudewater die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Oudewater is een kleine stad en gemeente gelegen in het groene hart en is het oudste stadje van de regio. Er zijn veels bezienswaardigheden te vinden in de gemeente, maar liefst 128 gemeentelijke monumenten en 141 rijksmonumenten, maar één van de meest in het oog springende bezienswaardigheden is toch wel De Heksenwaag. Verder is zijn het Touwmuseum en het Kraaiennest ook echte trekpleisters.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Oudewater zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij verlenen landelijke                              
juridische hulp en komen 
desgewenst ook in
 Oudewater

en omgeving aan huis of bedrijf.

U kunt bij ons terecht wanneer u geen rechtsbijstandverzekering heeft en u rechtsbijstand zoekt in: 

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Oudewater, of in Woerden, IJsselstein, Montfoort, Lopik of andere plaatsen rondom Oudewater. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in de Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.