Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Home test

Juridische hulp aan het MKB, particulieren en non-profit organisaties.

Indien u behoefte hebt aan deskundige juridische ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres. De Rechtsagent biedt diensten aan voor redelijke prijzen waarbij kwaliteit voorop staat.


Juridische ondersteuning bij u aan huis of bedrijf.

Wij hebben een unieke dienstverlening waarbij de jurist (Rechtsagent) bij u langs komt om u een (eerste) juridisch advies te geven. In dit advies kan hij/zij de kwestie inventariseren met u kennis maken en juridische en/of praktische oplossingen aandragen. Voor alle voordelen op een rij klik hier

 

Vervolgondersteuning.

Na het eerste advies kunnen wij u desgewenst verder ondersteunen. Wij proberen dit zonder rechterlijke tussenkomst. Dit doen wij door mondelinge of schriftelijke contacten met de wederpartij en zonodig bemiddeling. Indien dit niet het gewenste resultaat oplevert, kunnen wij desgewenst voor u procederen of u in contact brengen met een advocaat. De voortgang in uw dossier kunt u online volgen.

 

\"kosteloos

 

 

 

 .