juridisch advies Berkel en Rodenrijs

Indien u in Berkel en Rodenrijs of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Berkel en Rodenrijs is met zijn 22.000 inwoners een klein dorp gelegen tussen Rotterdam en Zoetermeer. Het dorp staat bekend om de droogmaking van de Noordpolder, Westpolder en Zuidpolder em de daaruit ontstane plassen. In het centrum van het dorp bevindt zich de uit de 18e eeuw stammende dorpskerk. De kerk is een bijzondere bezienswaardigeid en is dan ook als rijksmonument opgenomen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Oud-Beijerland zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridisch advies nodig heeft.

Wij verlenen gespecialiseerd juridisch advies voor een betaalbaar tarief. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor verlenen wij u juridisch advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies Berkel en Rodenrijs

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Berkel en Rodenrijs, Rotterdam, Schiedam, Zoetermeer, Pijnacker of andere plaatsen rondom Berkel en Rodenrijs. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Uw juridische probleem kunt u via het nummer: 0900 4000 000 of het contactformulier (op de website) door een deskundig jurist laten beoordelen.