juridisch advies Driebruggen

Indien u in Driebruggen of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Sinds 1 januari 2011 maakt Driebruggen onderdeel uit van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het dorp wordt gekenmerkt door veeteelt en technische bedrijvigheid. Voorts leent de omgeving van het dorp zich goed voor recreatie op de fiets. Ook zijn er verschillende looproutes, al dan niet langs het water.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Driebruggen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies DriebruggenWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Driebruggen, of in Gouda, Waddinxveen, Langsingerland, Berkel of andere plaatsen rondom Driebruggen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.