juridisch advies Geldrop-Mierlo

Indien u in Geldrop-Mierlo of omgeving op zoek bent naar een gespecialiseerde advocaat of een goed en betaalbaar alternatief, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Markant en beeldbepalend gebouw bij uitstek in de gemeente Geldrop-Mierlo is de t.v.-toren van KPN Telecom (voorheen PTT). De toren is in augustus 1957 in gebruik genomen en heeft een hoogte van 105 meter. Een sterke kant van de gemeente Geldrop-Mierlo is het grote aantal evenementen. Het Dommeldal bij de Akert is een deel van het beekdal van de Kleine Dommel, dat sinds 1996 wonderlijk hersteld is en nu een prachtig recreatiegebied is.

Wij hopen dat De Rechtsagent op het gebied van juridische dienstverlening / juridisch advies tevens een bekend fenomeen in Geldrop-Mierlo zal worden.

Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Pas wanneer een advocaat verplicht wordt u doorverwezen naar een aangesloten advocaat. Op deze manier krijgt u ook in Geldrop-Mierlo of omgeving juridische hulp / juridisch advies voor een lagere prijs, zonder dat de kwaliteit van deze hulp daaronder leidt.
juridisch advies Geldrop-Mierlo
Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Geldrop-Mierlo, of in Eindhoven, Udenhout, Tilburg, Helmond of andere plaatsen rondom Geldrop-Mierlo. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u direct een afspraak maken, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0900 4000 000 of laat eerst via ons contactformulier kosteloos beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.