juridisch advies Hekelingen

Indien u in Hekelingen of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hekelingen is een dorp op het eiland Voorne-Putten. Het was vroeger een onderdeel van de gemeente Spijkenisse maar is nu weer een zelfstandig dorp. Vanouds is Hekelingen een dijknederzetting en is nu nog een steeds een dijkdorp.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Hekelingen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies HekelingenWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Hekelingen, of in Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje of andere plaatsen rondom Hekelingen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.