juridisch advies Kijkduin

Indien u in Kijkduin of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kijkduin is het kleine badplaatsje in de gemeente Den Haag en ligt in de duinen aan het strand. Er is een boulevard met meerdere winkeltjes en de horeca is te vinden aan het strand. Er zijn zelfs twee hotels te vinden in het dorp voor bezoekers die aan het strand willen liggen of het Helems Gewelf willen bekijken.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Alphen aan den Rijn zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies KijkduinWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Kijkduin, of in Scheveningen, Wateringen, Den Haag, 't Westland of andere plaatsen rondom Kijkduin. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.