juridisch advies Overbetuwe

Indien u in Overbetuwe of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De gemeente Overbetuwe kent een rijke bewoningsgeschiedenis met een bewoningscontinuïteit sinds de Steentijd, zo'n 4000 jaar voor Christus. Het zijn in het bijzonder de Romeinse vindplaatsen (waaronder de Romeinse tempels van Elst), de bodemrijke nederzettingen met bijzondere vondsten en de ligging aan de noordgrens van het Romeinse Rijk die kleur geven aan het verleden van de gemeente Overbetuwe. Over het thema Romeinen en Bataven zijn in de afgelopen jaren speciale themaroutes verschenen. Daarnaast wordt iedere eerste maandag van september de traditionele paardenmarkt gehouden in Elst, in 2012 voor de 752ste keer.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Overbetuwe zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot aan een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies Putten

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Overbetuwe, of in Elst, Zetten, Herveld, Driel of andere plaatsen rondom Overbetuwe. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.