juridisch advies Papendrecht

Indien u in Papendrecht of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Papendrecht is van nature een dijkdorp en is een van de zogenaamde Drechtsteden. In 2007 is het geheel vernieuwde winkelcentrum "de Meent" geopend. Het is ook rijk aan water en natuur. Op het gebied van cultuur is genoeg te doen waaronder het museum Stichting Dorpsbehoud en theater De Willem. Ook is er veel sport te vinden, waaronder een binnen- en buitenzwembad en diverse sportverenigingen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Papendrecht zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies PapendrechtWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Papendrecht, of in Dordrecht, Oud-Alblas, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht of andere plaatsen rondom Papendrecht. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.