juridisch advies Ridderkerk

Indien u in Ridderkerk of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ridderkerk is een dorp gelegen op het eiland IJsselmonde. In het dorp wonen nu ongeveer 27.000 inwoners. Vroeger werd er veel vlas verbouwd in het dorp maar dat is nu verdwenen. Toersiten komen nog steeds vaak naar het 'Waaltje'. Er gaat ook een waterbus langs het dorp. Verder heeft het dorp ook een haven de Ridderhaven.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Ridderkerk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies RidderkerkWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Ridderkerk, of in de plaatsen: Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Rotterdam of andere plaatsen rondom Ridderkerk. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.