juridisch advies Schagen

Indien u in Schagenof omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Omring door dorpen, vormt Schagen een belangrijk regionaal centrum. In de zomermaanden kan men genieten van de West-Friese Folklore. Ook biedt het natuurgebied rondom het meer 'de Wiel' en het aangrenzende zwembad voldoende recreactiemogelijkheden. Voorts worden door het hele jaar heen verschillende dorpsfeesten georganiseerd die veel bekijks trekken, waaronder de Paasveetentoonstelling.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Schagen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies SchagenWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Schagen, of in Waterland, Enkhuizen, IJmuiden, Den Helder of andere plaatsen rondom Schagen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.