juridisch advies Uithoorn

Indien u in Uithoorn of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

'De Uithoek', de betekenis van deze gemeente, bevindt zich tussen Aalsmeer en de Vinkeveense plassen en maakt onderdeel uit van de zogenaamde plusregio Stadsregio Amsterdam. In de gemeente is de imposante Thamerkerk uit 1835 te zien. Voor de kids kan met voor een dagje uit naar de kinderboerderij 'de Olievaar' of het zwembad 'de Otter'.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Uithoorn zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies UithoornWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Uithoorn, of in Wieringen Waterland, IJmuiden, Enkhuizen of andere plaatsen rondom Uithoorn. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.