juridisch advies Voorschoten

Indien u in Voorschoten of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het dorp Voorschoten is in het noorden vastgebouwd aan Leiden, waarvan het gescheiden is door het Korte Vlietkanaal en de spoorlijn. De gemeente Voorschoten heeft een groen karakter door het duivenvoordecorridor. Het dorp kent ook meerdere sport - en muziekvereningen en mooie middeleeuwse landgoederen, waaronder het Landgoed 'Ter Wadding' en het 'Vredehof'.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Voorschoten zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies VoorschotenWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Voorschoten, of in Leidschendam, Voorburg, Den Haag, Leidschenveen of andere plaatsen rondom Voorschoten. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.