Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Wij komen in geheel Nederland voor het eerste consult/advies aan huis of bedrijf

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

juridisch advies Zwartewaal

Indien u in Zwartewaal of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zwartewaal is een klein dorp gelegen in de gemeente Brielle. Het is een dorp met een oude Haven en is omringt met weilanden. Voorts wordt het dorp gekenmerkt door de jaarlijks terugkerende Zwartewaalse kerstmarkt.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Zwartewaal zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies ZwartewaalIndien u in Zwartewaal of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Zwartewaal, of in Brielle, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Oostvoorne,Heenvliet of andere plaatsen rondom Zwartewaal. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.