Juridisch Bureau Bergeijk

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Bergeijk en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

De gemeente Bergeijk kenmerkt zich door prachtig natuurschoon. Zoals vele bossen waar volop gefietst en gewandeld kan worden. Met een ligging in de gemoedelijke Kempen en de nabijheid van de Belgische grens, prachtig uitgestrekt natuurgebied waarin gezellige dorpen worden afgewisseld met uitgestrekte bossen, akkers, weilanden en waterplassen. Bovendien zijn er tal van archeologische vondsten gedaan in Bergeijk. Aan de Eerselsedijk bevinden zich bijvoorbeeld vier gerestaureerde grafheuvels uit ongeveer 1350 v. Chr.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Bergeijk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Bergeijk

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Bergeijk en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Bergeijk Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Schijndel, Son en Breugel of andere plaatsen rondom Bergeijk. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.