Juridisch Bureau Edam-Volendam

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Edam-Volendam en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

De gemeente Edam-Volendam is een samengestelde gemeente van Volendam en Edam, en telt ongeveer 29.000 mensen. De gemeente staat bekend om zijn kaasmarkt en de jaarlijkse biertapwedstrijd. Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Edam-Volendam zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Edam-Volendam

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Edam-Volendam en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Edam-Volendam, of in Zaandam, Urk, Marken, Amsterdam of andere plaatsen rondom Edam-Volendam. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Indien uw inkomen lager is dan kunt u het juridisch loket inschakelen. Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.