Juridisch Bureau Hellevoetsluis

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Hellevoetsluis en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Hellevoetsluis, ook wel in de volksmond vaak Hellevoet genoemd, is een stad gelegen in Voorne-Putten. De stad telt bijna 40.000 inwoners en is aangewezen als groeikern. Er is verder een groot winkelcentrum te vinden en zes kleine jachthavens. Aan de architectuur van de oude binnenstad is goed te zien dat het vroeger een havenstad was.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Hellevoetsluis zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij bieden in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijk aanpak waarbij we bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Hellevoetsluis

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Hellevoetsluis en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Hellevoetsluis, of in Spijkenisse, Bernisse, Brielle, Oostvoorne, Rockanje of andere plaatsen rondom Hellevoetsluis. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons
contactformulier invullen.