Juridisch bureau Maasdriel

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Maasdriel en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Het landelijke karakter van de gemeente Maasdriel is zeer open en heeft vele wandel- en fietsroutes door de natuur en het water dat de Bommelerwaard omringt. Kenmerkend voor Maasdriel is het fraaie rivierenlandschap met zijn pittoreske dorpjes langs dijken en rivieren. In de dorpjes zijn verschillende monumentale boerderijen en waterwerken te vinden. Daarnaast staan er in de gemeente een aantal kastelen die het een historische tint geven.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Maasdriel zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Mill en Sint Hubert en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

juridisch loket Maasdriel

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Maasdriel en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Maasdriel, of in Zaltbommel, Aalburg, ’s Hertogenbosch, Nistelrode of andere plaatsen rondom Maasdriel. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.