Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

 • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
 • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
 • Direct informatie over uw rechtspositie
 • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
 • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Ontslag Overijssel

Met welke reden dan ook. Ontslagen worden is een aangelegenheid die inbreuk maakt op uw persoonlijke en financiële zekerheid. Wij beseffen ons dit terdege en willen u ondersteunen en ontzorgen om dit proces in ieder geval financieel en moreel goed door te komen. Dit doen we door goede afspraken te maken met uw werkgever, regelingen te treffen en uw rechtspositie stevig uit te onderhandelen. Om uw uitkering niet in gevaar te brengen, moet u nooit zomaar akkoord gaan met uw ontslag. Wij kunnen steunen op een jarenlange ervaring in het ontslagrecht.

Ontslag aanvechten kan op verschillende manieren. De manier waarop u uw ontslag kan aanvechten is afhankelijk van de manier waarop de werkgever u wilt ontslaan. Gaat het in goed overleg en wilt u zelf eigenlijk ook weg, dan is er eigenlijk niet echt sprake van aanvechten. Het is wel belangrijk dat er in de vaststellingsovereenkomst komt te staan dat u het er niet mee eens bent. Hier kunnen wij u bij helpen. Bij een UWV-procedure krijgt u van het UWV een oproep om een bezwaar in te dienen, ook hier zijn wij in gespecialiseerd. Bij ontslag via de kantonrechter krijgt u zowel schriftelijk als mondeling de kans om uw kant van het verhaal te vertellen, wij kunnen u hierbij helpen.

De Rechtsagent kunt u o.a. ondersteunen bij:

 • Het beoordelen van de vaststellingsovereenkomst;
 • Onderhandelen omtrent de transitievergoeding;
 • Beoordelen van uw recht op WW;
 • Optreden tegen een ontslag op staande voet;
 • Het aanvechten van het onslag;
 • Indienen van een verweer bij UWV of sector kanton.

Het is vaak mogelijk om een ontslag kosteloos af te wikkelen. De werkgever kent vaak een vergoeding toe voor de juridische kosten waarbinnen wij u kunnen ondersteunen. Indien de werkgever dit niet zelf voorstelt, kunnen wij dit voor u in de onderhandelingen meenemen.

Wij verlenen landelijke juridische hulp alsmede dus in Overijssel. We komen desgewenst aan huis of bedrijf. Door deze werkwijze kunt u, uw geschil in uw eigen omgeving bespreken.In Overijssel komen we onder andere langs in de plaatsen: Oldenzaal, Zwolle, Deventer, Almelo, Borne, Dalfsen, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Kampen, Losser, Oldenzaal, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Steenwijkerland, Tubbergen, Twenterand, Wierden, Zwartewaterland.

De Rechtsagent werkt ook in alle andere provincies. Dit is echter een greep uit de plaatsen en de provincies waar wij regelmatig worden uitgenodigd.

De Rechtsagent is al vele jaren actief in de provincie Overijssel. De Rechtsagent hoopt nog vele jaren in genoemde plaatsen voor redelijke tarieven adviezen bij ontslag te kunnen geven.

Als u vragen heeft kunt u het contactformulier invullen, we zullen uw kwestie kosteloos beoordelen. Wilt u graag concrete hulp, op locatie of bij ons op kantoor, dan kunt u een afspraak maken door te bellen naar 0900 4000 000.