Juridisch advies of een afspraak?

0900 - 4000 000

Elke werkdag van 9:00 - 19:00 | 70 cpm

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Mr. J.M. Smits-de Rave

Mr. J.M. Smits-de Rave

Mr. J.M. Smits-de Rave heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft zij opgedaan na gestudeerd te hebben aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij heeft twee afstudeerrichtingen; Privaatrecht en Bedrijfsjuridisch.

Mevrouw mr. Smits-de Rave verzorgt voor de cliënten van De Rechtsagent de complete behandeling van hun zaak. Voordat zij werkzaam is geworden voor de Rechtsagent is zij werkzaam geweest voor verschillende soorten bedrijven en binnen verschillende branches. Zo is zij werkzaam geweest op de juridische afdeling van twee vakbonden. Binnen het Vakcentrum Levensmiddelen te Woerden heeft zij de leden, supermarktondernemers bijgestaan in hun juridische problemen die zij gedurende hun zelfstandig ondernemerschap tegenkwamen. Binnen de NBOV (De Nederlandse Brood-en banketbakkers Ondernemersvereniging) te Gouda verschafte zij juridische bijstand aan zelfstandigen die een bakkersbedrijf exploiteerden. Als gevolg hiervan heeft ze branche specifieke kennis opgedaan en ervaring opgedaan binnen meerdere rechtsgebieden. Tevens is mr. Smits-de Rave werkzaam geweest binnen de accountancy- branche; accountants & adviseurs tezamen onder 1 dak. Binnen deze bedrijven heeft zij veelal het Midden-en Kleinbedrijf van advies voorzien. Mr. Smits is ook werkzaam geweest binnen de advocatuur als advocaat-stagiaire op het gebied van franchise. Als studente heeft zij op de afdeling Litigation & Insurance stage gelopen bij een groot advocatenkantoor te Rotterdam. Mr. Smits is als gevolg van haar werkervaring breed juridisch onderlegd en heeft veel proceservaring opgedaan. Zij heeft een bijzondere interesse in het arbeidsrecht en heeft dan ook een postacademische opleiding in 2013 hieromtrent gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam..

Mr. Smits-de Rave heeft een hands-on mentaliteit gecombineerd met een no-nonsense aanpak. In direct contact met cliënten streeft zij naar de meest efficiënte oplossing voor cliënten.

Mr. J.M. Smits-de Rave kan u derhalve bij de onderstaande werkterreinen uitstekend van dienst zijn

Ondersteunde rechtsgebieden

Particulieren

Bedrijven

Neem contact op