Mr. C.P. de Putter

Mr. C.P. de Putter

Mr. C.P. de Putter heeft meer dan 10 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan na zijn rechtenstudie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en tevens in een eerder stadium aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys. De heer De Putter heeft derhalve een juridisch diploma van zowel het HBO als van de Universiteit.

Zijn werkzaamheden bij De Rechtsagent BV bestaan onder meer uit het bijstaan van cliënten, het verrichten van literatuur- en jurisprudentieonderzoek, het houden van besprekingen, het voeren van correspondentie, het voeren van procedures, kortom: het verzorgen van een complete behandeling van de zaak voor cliënten. Hierbij is een van de uitgangspunten van De Rechtsagent BV dat cliënten zoveel mogelijk zonder rechterlijke tussenkomst hun doelen bereiken en optimaal worden bijgestaan.

In de periode voorafgaand aan zijn functie bij De Rechtsagent BV heeft de heer De Putter gewerkt als medior civiel jurist bij een incasso- & gerechtsdeurwaarderskantoor. Zijn werkzaamheden bestonden uit: het analyseren en behandelen van complexe juridische dossiers voor het MKB en voor financiële instellingen, het onderhouden van telefonisch contact met debiteuren, het voeren van correspondentie waaronder het afstemmen van betalingsregelingen en kwijtingsvoorstellen, het begeleiden van medewerkers intern, het toetsen en opstellen van overeenkomsten, het verlenen van juridisch advies, het opstellen van processtukken (dagvaardingen, conclusies, akten) en het zelfstandig bijwonen van zittingen bij kantonrechter, het in hoger beroep voorbereiden van processtukken en zittingen bij de rechtbank in overleg met de betreffende procesadvocaat.

Na zijn studie is heer De Putter zijn carrière gestart als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor.

Zijn werkzaamheden bestonden onder meer uit: het analyseren en behandelen van juridische dossiers voor particulieren en ondernemers, het voeren van correspondentie, het opstellen van overeenkomsten en van processtukken (dagvaardingen, conclusies, bezwaarschriften) en het zelfstandig bijwonen van zittingen bij diverse bezwaarschriftencommissies.

Mr. C.P. de Putter kan u of uw organisatie derhalve bij de onderstaande rechtsgebieden uitstekend van dienst zijn.

Ondersteunde rechtsgebieden

Particulieren

Bedrijven

Neem contact op