Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Mr. G.P. Polders

Mr. G.P. Polders

Mr. G.P. Polders heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan na gestudeerd te hebben aan de Universiteit Leiden met de differentiatie: “Bedrijfsrecht”

De heer Polders werkt reeds geruime tijd voor De Rechtsagent BV. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het bijstaan van cliënten, het verrichten van literatuur- en jurisprudentieonderzoek, het houden van besprekingen, het voeren van correspondentie. De heer Polders voelt zich vooral thuis in de rechtszaal. Deze ervaren procesjurist staat u derhalve in rechte graag bij. Daarnaast zal hij desgewenst proberen kwesties op tactische wijze zonder rechtelijke tussenkomst gunstig voor u af te wikkelen.

Hierbij werk de heer Polders reeds meerdere jaren als zelfstandig jurist voor verschillende bedrijven en particulieren.

Voordien heeft de heer Polders bij Leaseproces gewerkt. Hier heeft hij zich sterk ingezet voor gedupeerde particulieren in de aandelen lease affaire. Hij heeft hier ruime ervaring opgedaan in het procesrecht en hij heeft zich ontwikkeld tot een volwaardig procesjurist.

Tijdens zijn studie heeft de heer Polders stage gelopen op een advocatenkantoor in Den Haag. Dit advocatenkantoor heeft de heer Polders omschreven als een persoon die de juridische essentie van aan hem voorgelegde zaken doorziet, snel en efficiënt werkt en 'to-the-point' is.

De werkwijze van de heer Polders is open en eerlijk. Hij bijt zich vast in het probleem en laat pas los als het resultaat er is. De heer Polders blijft in contact met cliënt(en) en zorgt middels creatieve oplossingen voor het best haalbare resultaat.

Mr. G.P. Polders kan u derhalve bij de onderstaande werkterreinen uitstekend van dienst zijn

Ondersteunde rechtsgebieden

Particulieren

Bedrijven

Neem contact op