Mr. R.J. Dijks

Mr. R.J. Dijks

Mr. R.J. Dijks heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan na gestudeerd te hebben aan de Rijksuniversiteit Groningen.

De werkzaamheden voor De Rechtsagent bestaan onder meer uit het bijstaan van cliënten d.m.v.: opstellen en controleren van contracten, het verrichten van juridisch onderzoek, het houden van besprekingen, het voeren van correspondentie, het voeren van procedures voor sector kanton en bestuursrecht, kortom: het verzorgen van een complete behandeling van de zaak voor onze cliënten. De heer Dijks behaalt goede resultaten en de klanten ervaren het contact met hem als prettig.

De heer Dijks heeft de laatste jaren veel Horecaondernemers bijgestaan op verschillende rechtsgebieden. Naast deze zakelijke geschillen is de heer Dijks ook gedreven in helpen bij geschillen tussen particulieren. Hij heeft o.a. bij menig geschil met betrekking tot een echtscheiding uiteindelijk namens zijn cliënt goede afspraken kunnen maken. De heer Dijks is een deskundig allround jurist die zich richt op het oplossen van de veel voorkomende juridische problemen en sommige geschillen waarvoor verdergaande specialisatie vereist is.

De heer Dijks heeft gewerkt bij een aantal advocatenkantoren, waarvan 1 zeer gerenommeerd genoemd kan worden. Hij heeft bij deze kantoren zowel als jurist als advocaat gewerkt. Hij gebruikt deze ruime kennis en ervaring bij het in- en buiten rechte bijstaan van onze cliënten.

Mr. R.J. Dijks kan u derhalve bij de onderstaande werkterreinen uitstekend van dienst zijn.

Ondersteunde rechtsgebieden

Particulieren

Bedrijven

Neem contact op