Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Mr. C.J. Koeken – Luijkx

Mr. C.J. Koeken – Luijkx

Mr. C.J. Koeken – Luijkx heeft reeds meer dan 12 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft zij opgedaan na gestudeerd te hebben aan de universiteit van Tilburg.

De werkzaamheden voor De Rechtsagent bestaan onder meer uit het bijstaan van cliënten d.m.v.: opstellen en controleren van contracten, het verrichten van juridisch onderzoek, het houden van besprekingen, het voeren van correspondentie, het voeren van procedures voor sector kanton, kortom: het verzorgen van een complete behandeling van de zaak voor onze cliënten. Zij neem juridische risico’s weg en lost juridische problemen op. Bij voorkeur buiten de (kanton)rechter om. Dat bespaart  tijd, kosten en ergernissen.

Mevrouw Koeken – Luijkx heeft zich de laatste jaren vooral bezig gehouden met: het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden en vaststellingsovereenkomsten. Tevens begeleiden van ontslagprocedures en re-integratieprojecten voor zowel werknemers als werkgevers. Opstellen en beoordelen van uiteenlopende overeenkomsten en algemene voorwaarden. Advies en hulp bij niet-nakoming. procederen bij de kantonrechter. Opstellen van processtukken (dagvaardingen, conclusies en akten) en bijstaan van cliënten bij de zitting..

Hiervoor heeft zij gewerkt als Freelance docent Sociaal recht bij Avans Hogeschool en claimbehandelaar.

Zij heef ook geruime tijd gewerkt als Jurist (Legal/ORM Officer) de leaseafdeling van een grote Bank. Naast alle voorkomende juridische werkzaamheden heeft zij ook taken uitgevoerd op het gebied van Operational Risk Management en Compliance. Haar taken waren o.a.:

• Het adviseren van management en directie
• Het opstellen en beoordelen van overeenkomsten/addenda
• Het implementeren van policies
• Het opstellen van kaders voor beleid en procedures
• Het maken van rapportages t.b.v. moedermaatschappij en directie

Mevrouw Mr. C.J. Koeken – Luijkx is haar juridische carrière begonnen als stage-medewerkster in een advocatenkantoor.

Voor haar juridische carrière heeft zij overigens geruime tijd gewerkt als accountmanager, office manager en office coördinator.

Mr. C.J. Koeken – Luijkx kan u derhalve bij de onderstaande werkterreinen uitstekend van dienst zijn

Ondersteunde rechtsgebieden

Particulieren

Bedrijven

Neem contact op