Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Mr. D. Guldemond

Mr. D. Guldemond

Mr. D. Guldemond heeft reeds meer dan 8 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan voor en na gestudeerd te hebben aan de Universiteit van Amsterdam 
Alvorens deze opleiding heeft hij zijn bachelor HBO recht gehaald.

In 2011-2012 is hij voor een jaar naar de Verenigde Staten geweest en heeft daar een studie aan de University of Missouri Kansas City gevolgd. Hier behaalde hij een internationale master recht en deed hij ervaring op op het gebied van juridische dienstverlening in de Verenigde Staten. Wat voor zich hoort te spreken, is dat in de Verenigde Staten de klant ook echt op nummer één staat en in elke stap actief wordt betrokken.

De werkzaamheden voor De Rechtsagent bestaan onder meer uit het bijstaan van cliënten, het verrichten van literatuur- en jurisprudentieonderzoek, het houden van besprekingen, het voeren van correspondentie, het voeren van procedures voor de kantonrechter, kortom: het verzorgen van een complete behandeling van de zaak voor cliënten. Bij de uitvoering van zijn werk staat het resultaat, de kwaliteit en de klant voorop. 

De heer Guldemond heeft o.a. ervaring opgedaan bij een gemeente een vliegtuigmaatschappij en hij is werkzaam geweest als praktijkinstructeur (beginnend docent) aan een Hogeschool. 

Mr. D. Guldemond kan u derhalve bij de onderstaande werkterreinen uitstekend van dienst zijn

Ondersteunde rechtsgebieden

Particulieren

Bedrijven

Neem contact op