Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Mr. N.J.E. Pappot - van Veen

Mr. N.J.E. Pappot - van Veen

Mr. N.J.E. Pappot - van Veen heeft reeds meer dan 14 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft zij opgedaan na gestudeerd te hebben aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

De werkzaamheden voor De Rechtsagent bestaan onder meer uit het bijstaan van cliënten d.m.v.: het verrichten van juridisch onderzoek, het houden van besprekingen, het voeren van correspondentie, het voeren van procedures voor sector kanton, kortom: het verzorgen van een complete behandeling van de zaak.. Voor haar cliënten hanteert zij een persoonlijke benadering en zij is bekwaam in het vinden van praktische oplossingen.

Zij heeft van 2007 tot 2018 gewerkt als bedrijfsjurist. In deze functie kwam zij in aanraking met verschillende rechtsgebieden. Haar aandachtsgebied was het arbeidsrecht waarbij zij zich bezighield met arbeidsongeschiktheid, zieke werknemers, cao Uitzendkrachten, Ziektewet, WGA. etc.

Mevrouw Pappot - van Veen werkte van 2005 tot 2007 bij een ondernemersvereniging als arbeidsrechtjurist. Zij was het aanspreekpunt voor de leden van de vereniging in uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken en voerde ontslagprocedures bij zowel kantonrechter als UWV.

Van 2004 tot 2005 werkte zij bij een advocatenkantoor in de functie van juridisch medewerker. Hier gaf zij ondersteuning bij uiteenlopende rechtsgebieden.

Mevrouw Pappot - van Veen is min of meer haar juridische carrière reeds begonnen tijdens haar studie. In deze periode heeft zij drie jaar parttime gewerkt als juridisch secretaresse bij een advocatenkantoor.. Naast administratieve werkzaamheden bood zij ook inhoudelijke ondersteuning bij uiteenlopende juridische dossiers.

Mr. N.J.E. Pappot - van Veen kan u derhalve bij de onderstaande werkterreinen uitstekend van dienst zijn.

Ondersteunde rechtsgebieden

Particulieren

Bedrijven

Neem contact op