Juridisch advies of een afspraak?

0900 - 4000 000

Elke werkdag van 9:00 - 19:00 | 70 cpm

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Mr. S. Ruiter-Corbeij

Mr. S. Ruiter-Corbeij

Mr. S. Ruiter-Corbeij heeft reeds meer dan 11 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft zij opgedaan na gestudeerd te hebben aan de Universiteit Leiden.

De werkzaamheden van mevrouw Ruiter-Corbeij bestaan onder meer uit het bijstaan van cliënten, het verrichten van literatuur- en jurisprudentieonderzoek, het houden van besprekingen, het voeren van correspondentie, het voeren van procedures voor de kantonrechter, kortom: het verzorgen van een complete behandeling van de zaak voor cliënten. Hierbij is een van haar kernkwaliteiten het onderhandelen en afwikkelen van een ontslag door middel van een vaststellingsovereenkomst. c.q. met wederzijds-goedvinden.

Zij verricht geruime tijd dezelfde werkzaamheden voor verschillende rechtsbijstandsverzekeraars. Daarnaast geeft zij volledige professionele juridische bijstand aan zowel particulieren als bedrijven. Naast het oplossen van geschillen, is zij bekend met het opstellen van algemene voorwaarden, contracten en bedrijfsreglementen.

Voordien was zij beleidsmedewerker bij een branchevereniging. Hierbij heeft zij o.a. C.A.O teksten opgesteld en adviseerde zij de directie en leden (wekgevers).
Mevrouw Ruiter-Corbeij is na haar studie gestart als advocate.

Zij is drie jaar werkzaam geweest als advocaat-stagiaire. In deze functie heeft zij procedures gevoerd, adviezen uitgevaardigd, contracten opgesteld en zaken zonder rechtelijke tussenkomst opgelost.

Het is voor mevrouw Ruiter-Corbeij een uitdaging om iedere kwestie op de juiste wijze te doorgronden en daarbij de aanpak op de juiste wijze af te stemmen op de client. Haar ondernemende houding en goede communicatieve vaardigheden komen daarbij goed van pas. .

Mr. S. Ruiter-Corbeij kan u derhalve bij de onderstaande werkterreinen uitstekend van dienst zijn

Ondersteunde rechtsgebieden

Particulieren

Bedrijven

Neem contact op