Rechtsbijstand Heerjansdam

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Heerjansdam die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Heerjansdam is een rustig dorpje en bevindt zich als aan de grens van Barendrecht. Voor een historisch dagje uit, kan men verschillende 18e-eeuwse boerderijen aanschouwen welke rijksmonument waardig zijn. Voor familieplezier kan men terecht bij het familiebad Waal- en Weidebad aan de rand van het dorp.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Heerjansdam zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

rechtsbijstand Heerjansdam

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Heerjansdam en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Heerjansdam, of in Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Dordrecht of andere plaatsen rondom Heerjansdam. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.