Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Rechtsbijstand Katwijk

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Katwijk die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat)

Katwijk is een kustplaats en gemeente in het noordwesten van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het verstedelijkte dorp in Katwijk is verreweg de grootste gemeente in de Duin- en Bollenstreek, met een belangrijke regionale functie.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Katwijk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Spijkenisse en omgeving aan huis of bedrijf.

U kunt bij ons terecht wanneer u geen rechtsbijstandverzekering heeft en u rechtsbijstand zoekt in Albrandswaard, Bergambacht, Binnenmaas, Bernisse, Bodegraven-Reeuwijk, Cromstrijen, Giessenlanden, Goeree-Overflakkee, Hardinxveld-Giessendam, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Korendijk, Leerdam, Lansingerland, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Midden-Delfland, Molenwaard, Nederlek, Noordwijk, Nieuwkoop, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Ouderkerk, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Rijnwoude, Schoonhoven, Vlist, Teylingen, Westland, Westvoorne, Zederik, Zoeterwoude of Zuidplas.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.