Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Rechtsbijstand Leiderdorp

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Leiderdorp die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Leiderdorp is vrijwel vastgegroeid aan Leiden, maar beide gemeenten worden gescheiden door de rivieren de Zijl en de Oude Rijn. De gemeente grenst aan het Groene Hart en nabij Leiderdorp begint de tunnel onder het Groene Hart voor de HSL-Zuid. De snelweg A4 sneed Leiderdorp lange tijd in twee delen.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Leiderdorp zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

rechtsbijstand Leiderdorp

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Leiderdorpen omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Leiderdorp, of in Leiden, Oegstgeest, Katwijk, Alphen aan de Rijn of andere plaatsen rondom Leiderdorp. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.