Rechtsbijstand Ridderkerk

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Ridderkerk die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Ridderkerk is een dorp gelegen op het eiland IJsselmonde. In het dorp wonen nu ongeveer 27.000 inwoners. Vroeger werd er veel vlas verbouwd in het dorp maar dat is nu verdwenen. Toeristen komen nog steeds vaak naar het 'Waaltje'. Er gaat ook een waterbus langs het dorp. Verder heeft het dorp ook een haven de Ridderhaven.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Ridderkerk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

rechtsbijstand Ridderkerk

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Ridderkerk en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Ridderkerk, of in de plaatsen: Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Rotterdam of andere plaatsen rondom Ridderkerk. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.