Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Rechtsbijstand Woudenberg

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Woudenberg die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Woudenberg werd in de achttiende eeuw bekend in de streek door het grootschalig verbouwen van tabak. De plaats is ook bekend bij wanderaars wegens het recreatiegebied Henschotermeer en het natuurrijke bosgebied Den Treek-Henschoten. Ook onder toeristen is Woudenberg geliefd: dit komt door de Pyramide van Austerlitz uit de Napoleonistiche periode en de Grebbelinie uit de Tweede Wereldoorlog. Ook kunnen fanatieke gamers in Woudenberg outdoor lasergamen en wordt in de zomer verschillende evenementen georganiseerd onder de naam 'Zomer in Woudenberg'.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Woudenberg zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Woudenberg, of in Veenendaal, Leusden, Amersfoort, Doorn of andere plaatsen rondom Woudenberg. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in de provincie Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.          

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.