Rechtshulp Bennebroek

Indien u in Bennebroek of omgeving op zoek bent naar rechtshulp, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bennebroek was voormalig een zelfstandige gemeente, maar maakt sinds 1 januari 2009 onderdeel uit van de gemeente Bloemendaal. Het plaatsje staat voornamelijk bekende om de Linnaeushof; een recreatiepark dat ook wel Europa's grootste speeltuin wordt genoemd.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Bennebroek zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtshulp nodig heeft.

Wij verlenen gespecialiseerde rechtshulp voor een betaalbaar tarief. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor verlenen wij u rechtshulp tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

Rechtshulp Bennebroek

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtshulp zoekt in Bennebroek, Bloemendaal, Den Helder, Edam - Volendam, Enkhuizen, Purmerend of andere plaatsen rondom Bennebroek. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.