Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Rechtshulp Moerdijk

Indien u in Moerdijk of omgeving op zoek bent naar rechtshulp, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De gemeente Moerdijk is in 2011 een aantal keer in het nieuws geweest vanwege de grote brand in chemisch bedrijf Chemie-Pack. Maar de gemeente Moerdijk kan vooral omschreven worden als een gemeente die omgeven is door water en dan ook veel mogelijkheden bied tot waterrecreatie. De zevenpuntige stervorm van Willemstad is een opvallend gezicht en de andere vestigingstad Klundert en andere forten zijn nog grotendeels intact en laten zien dat de gemeente een rijke cultuurhistorie heeft.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Moerdijkzal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtshulp nodig heeft.

Wij verlenen gespecialiseerde rechtshulp voor een betaalbaar tarief. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor verlenen wij u rechtshulp tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.
rechtshulp Moerdijk

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtshulp zoekt in Moerdijk, of in Lage Zwaluwe, Breda, Willemstad of andere plaatsen rondom Moerdijk. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.