Rechtshulp Venhuizen

Indien u in Venhuizen of omgeving op zoek bent naar rechtshulp, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In Venhuizen is de zogenaamde stoere kerk te vinden, oftewel de St. Lucaskerk. De kerk wordt zo genoemd vanwege zijn aparte bouwstijl. Venhuizen beschikt ook over een van de grootste wielrenevenementen in Noord-Holland, namelijk 'de Rabobank Tweedaagse van Venhuizen'.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Venhuizen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtshulp nodig heeft.

Wij verlenen gespecialiseerde rechtshulp voor een betaalbaar tarief. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor verlenen wij u rechtshulp tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

Rechtshulp Venhuizen

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtshulp zoekt in Venhuizen, of in Velsen, Wieringen, Waterland, IJmuiden, of andere plaatsen rondom Venhuizen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.