Rechtswinkel

Bent u op zoek naar een rechtswinkel waar u terecht kunt voor juridisch advies en waar u deskundige juridisch ondersteuning krijgt zonder de hoge kosten van een advocaat te hoeven dragen? Dit is het juiste adres. Bij De Rechtsagent werken professionele juristen die u bij al uw juridische problemen kunnen helpen. Bij een rechtswinkel werken echter studenten die louter advies geven bij kleine aangelegenheden. De Rechtsagent zou je een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij zijn deskundig, snel en betaalbaar.

Zonder het te beseffen, verrichten we elke dag juridische handelingen. Wie bij de bakker een halfje bruin koopt, gaat daarmee al een juridische overeenkomst aan. De meeste overeenkomsten verlopen probleemloos. Echter, bij belangrijke beslissingen kan het soms verstandig zijn juridisch advies in te winnen.

Een situatie pakt wel eens anders uit dan gewenst. Het beste is natuurlijk: Blijven praten met de andere partij om zo alsnog samen tot een oplossing te kunnen komen, maar wat als dit nu niet lukt? Iedere partij meent het gelijk aan zijn kant te hebben. Wat begint als een kleine onenigheid kan uitlopen op een hooglopende ruzie, geschil of conflict. Wij zijn er om u te begeleiden.

U kunt in onze rechtswinkel terecht met tal van vragen, we kunnen u adviseren en juridische of praktische oplossingen bieden en, indien u wenst, met u hierop verder werken. Dit kan in de vorm van vervolgondersteuning en daarnaast kunnen wij voor u procederen. Onze rechtswinkel heeft tevens het unieke concept dat we de mogelijkheid bieden om voor advies bij u op locatie te komen. We kunnen dan uw vragen inventariseren en u adviseren over de mogelijkheden.

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst aan huis of bedrijf. U kunt ons derhave inschakelen indien u op zoek bent naar een rechtswinkel in:

Als u vragen heeft kunt u het contactformulier invullen, we zullen uw kwestie kosteloos beoordelen. Wilt u graag concrete hulp, op locatie of bij ons op kantoor, dan kunt u een afspraak maken door te bellen naar 0900 4000 000.