Juridisch advies of een afspraak?

0900 - 4000 000

Elke werkdag van 9:00 - 19:00 | 70 cpm

Wij komen in geheel Nederland voor het eerste consult/advies aan huis of bedrijf

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Rechtswinkel

Bent u op zoek naar een rechtswinkel waar u terecht kunt voor juridisch advies en waar u deskundige juridisch ondersteuning krijgt zonder de hoge kosten van een advocaat te hoeven dragen? Dit is het juiste adres. Bij De Rechtsagent werken professionele juristen die u bij al uw juridische problemen kunnen helpen. Bij een rechtswinkel werken echter studenten die louter advies geven bij kleine aangelegenheden. De Rechtsagent zou je een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij zijn deskundig, snel en betaalbaar.

Zonder het te beseffen, verrichten we elke dag juridische handelingen. Wie bij de bakker een halfje bruin koopt, gaat daarmee al een juridische overeenkomst aan. De meeste overeenkomsten verlopen probleemloos. Echter, bij belangrijke beslissingen kan het soms verstandig zijn juridisch advies in te winnen.

Een situatie pakt wel eens anders uit dan gewenst. Het beste is natuurlijk: Blijven praten met de andere partij om zo alsnog samen tot een oplossing te kunnen komen, maar wat als dit nu niet lukt? Iedere partij meent het gelijk aan zijn kant te hebben. Wat begint als een kleine onenigheid kan uitlopen op een hooglopende ruzie, geschil of conflict. Wij zijn er om u te begeleiden.

U kunt in onze rechtswinkel terecht met tal van vragen, we kunnen u adviseren en juridische of praktische oplossingen bieden en, indien u wenst, met u hierop verder werken. Dit kan in de vorm van vervolgondersteuning en daarnaast kunnen wij voor u procederen. Onze rechtswinkel heeft tevens het unieke concept dat we de mogelijkheid bieden om voor advies bij u op locatie te komen. We kunnen dan uw vragen inventariseren en u adviseren over de mogelijkheden.

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst aan huis of bedrijf. U kunt ons derhave inschakelen indien u op zoek bent naar een rechtswinkel in:

Zuid-Holland in onder andere de plaatsen: Rotterdam Spijkenisse, Den Haag, Leiden, Delft, Gouda en meer De bovenstaande plaatsen in Zuid-Holland zijn dus niet de enige plaatsen waar wij werken. De Rechtsagent komt immers desewenst aan huis en bedrijf in heel Nederland.

Noord Holland in onder andere de plaatsen: Haarlem, Purmerend, Beverwijk, Amsterdam, Castricum en meer De genoemde plaatsen in Noord-Holland zijn dus niet de enige plaatsen waar wij werken. De Rechtsagent komt immers desgewenst aan huis en bedrijf in heel Nederland.

Utrecht in onder andere de plaatsen: Hilversum, Zeist, Abcoude, Amersfoort, Nieuwegein, Woerden en meer De bovenstaande plaatsen in Utrecht zijn dus niet de enige plaatsen waar wij werken. De Rechtsagent komt immers desgewenst aan huis en bedrijf in heel Nederland.

Brabant in onder andere de plaatsen: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Veldhoven, Breda, Tilburg  en meer De genoemde plaatsen in Brabant zijn dus niet de enige plaatsen waar wij werken. De Rechtsagent komt immers desgewenst aan huis en bedrijf in heel Nederland.

Overijssel in onder andere de plaatsen: Hengelo, Deventer, Enschede, Zwolle, Doetinchem, Almelo  en meer De genoemde plaatsen in Overijssel zijn dus niet de enige plaatsen waar wij werken. De Rechtsagent komt immers desgewenst aan huis en bedrijf in heel Nederland.

Gelderland in onder andere de plaatsen: Ede, Arnhem, Apeldoorn, Aalten, Wageningen en meer De bovenstaande plaatsen in Gelderland zijn dus niet de enige plaatsen waar wij werken. De Rechtsagent komt immers desgewenst aan huis en bedrijf in heel Nederland.

Flevoland. Hier komen we onder andere langs in de plaatsen: Lelystad, Almere, Dronten, Noordoostpolder, Urk of Zeewolde.

De Rechtsagent werkt ook in alle andere provincies. Dit is echter een greep uit de plaatsen en de provincies waar wij regelmatig worden uitgenodigd.

 Als u vragen heeft kunt u het contactformulier invullen, we zullen uw kwestie kosteloos beoordelen. Wilt u graag concrete hulp, op locatie of bij ons op kantoor, dan kunt u een afspraak maken door te bellen naar 0900 4000 000.