Rechtswinkel Den Helder

Indien u in Den Helder of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Den Helder. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte verhuurt in haar woning een kamer. Er is een overeenkomst aangegaan voor zes maanden. Er zijn destijds afspraken gemaakt over het roken in de woning, dit is niet toegestaan. De huurder houdt zich echter niet aan de afspraken ondanks meerdere waarschuwingen. De huurder heeft ook vaak logés, dit is ook niet in overeenstemming met de afspraken.

Actie:

Cliënte schakelt onze hulp in. Cliënte wil het liefst de huurovereenkomst direct ontbinden. Wij zullen juridisch onderzoek verrichten en bepalen of de huurovereenkomst direct kan worden ontbonden. Zo niet zal de huurovereenkomst niet worden verlengd na zes maanden.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Den Helder, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Den Helder en omstreken.

Den Helder ligt in de kop van Noord-Holland en hier bevindt zich de belangrijkste marinebasis van Nederland: het is de thuisbasis van de Koninklijke Marine. De Koninklijke Marine is dan ook een belangrijke werkgeving voor de stad. Voorts kent Den Helder de hoogste gietijzeren vuurtoren van Europa; deze is maar liefst 63,45 meter hoog. Het centrum van Den Helder is recent geheel vernieuwd.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Den Helder zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.