Rechtswinkel Ermelo

Indien u in Ermelo of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Ermelo. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt werkt al bijna 40 jaar voor een supermarktketen. De laatste twee jaar heeft hij te kampen met een hernia en is hij voor een deel medisch afgekeurd. De UWV-arts verklaard hem voor 80 tot 100% afgekeurd. De afgelopen jaren werkte onze cliënt 20 uur in de week en zat hij 20 uur in de ziektewet. Hij was in die periode wel verplicht te solliciteren maar dat liep na vijftig pogingen op niets uit. Vervolgens is hij per e-mail aangesteld voor een andere functie binnen het bedrijf, zijn loon gaat hierdoor achteruit. Er is nooit overleg geweest over de nieuwe functie binnen het bedrijf. De bedrijfsarts van het UWV zinspeelde op 100% afkeuring en ontslag als gevolg. Deze gang van zaken zit onze cliënt niet lekker en vraagt om hulp.

Actie:

Onze cliënt heeft een aantal vragen die wij voor hem oplossen. Is de manier waarop het bedrijf en de bedrijfsarts van het UWV hebben gehandeld rechtmatig? Zo niet, bespreken wij de mogelijkheden.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Ermelo, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Ermelo en omstreken.

Ermelo staat vooral bekend om haar vele kerkgenootschappen die voortkomen uit de hervorming van 1517. Ten zuidoosten van Ermelo ligt de Ermelosche Heide, een 343 ha groot terrein, dat grotendeels in gebruik is als natuurterrein en beschikbaar is voor dagrecreatie. Het terrein wordt doorkruist door fiets- wandel- en ruiterpaden. In Ermelo staat verschillende oorlogsmonumenten ter nagedachte van de slachtoffers en het verzet in de Tweede Wereldoorlog.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Ermelo zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.