Rechtswinkel Ouder-Amstel

Indien u in Ouder-Amstel of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Ouder-Amstel. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte werkt als diëtiste op verschillende locaties in het land. Haar reistijd wordt niet bij haar werktijd gerekend. Cliënte heeft recht op een aardig bedrag en vordert dit bij haar werkgever. Haar werkgever geeft vervolgens aan dat hij nog een vordering op cliënte heeft omdat ze altijd eerder naar huis gaat.

Actie:

Wij schrijven de werkgever aan met de eis om de vordering aan cliënte te voldoen. Haar werkgever heeft geen enkele vordering op cliënte en hij moet de zaak niet omdraaien. De argumenten dat cliënte altijd eerder vertrekt van werk zijn onjuist en er is geen enkel bewijs voor. De juridische kosten worden op de werkgever verhaald.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina van de rechtswinkel Ouder-Amstel, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Ouder-amstel en omstreken.

Tussen Amstelveen en Amsterdam is de gemeente Ouder-Amstel te vinden. Ouder-Amstel is het deel van Amstelland aan de rechteroever van de Amstel. Hier vormt de bebouwing een harmonisch geheel ondanks het feit dat de bebouwing gevarieerd is. Het dorpsgezicht is beschermd zodat alle gebouwen en bezienswaardigheden een ensemble vormen en de totaliteit wordt behouden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Oud-Amstel zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.