Rechtswinkel Rijswijk

Indien u in Rijswijk of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Rijswijk. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënten hebben een geschil met de buren. De buren wonen er nu een aantal jaar en zij hebben een uitbouw bij de woning. Cliënten willen ook graag een uitbouw maar de buurman geeft een waslijst van punten die verkeerd kunnen uitpakken. Cliënten zijn bang dat wanneer zij aan de uitbouw bezig zijn de buurman met veel klachten komt.

Actie:

Wij bekijken de mogelijkheden voor een vergunning vrije uitbouw zonder hinder en sturen deze informatie door naar cliënten. Wij versturen de buurman vervolgens een brief met de mededeling van de uitbouw. Wanneer de buurman blijft tegenstribbelen zullen wij hem in gebreke stellen ten aanzien van zijn uitbouw, die staat namelijk gedeeltelijk op de grond van cliënten. De juridische kosten zullen op de buurman worden verhaald.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Rijswijk, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Rijswijk en omstreken.

Rijswijk heeft met haar 47.000 inwoners en 40.000 banen het hoogste aantal banen per hoofd van de bevolking. Ondanks de vestigingen van veel bedrijven behoort Rijswijk nog steeds met haar 30% groen tot de groenste plaatsen van Nederland. Verder is Rijswijk bekend om haar oude buitenplaats Drievliet, wat nu een druk bezocht pretpark is.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Rijswijk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Wij zijn ook actief in

Delft Pijnacker-nootdorp
Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.