Rechtswinkel Scheveningen

Indien u in Scheveningen of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Scheveningen. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt begint met een kennis en haar broer een bedrijf. hij gaat werken in de keuken en ze spreken mondeling af dat cliënt ongeacht de omzet zijn loon krijgt. Er is een verbouwing gedaan en cliënt moest meebetalen, van de prijs is geen bon. Cliënt had ook al het servies, bestek en de koelkast betaald. Een paar maanden later krijgt cliënt geen loon omdat het niet goed gaat met de zaak. Cliënt stopt met zijn werkzaamheden. Even later krijgt hij een bericht dat hij moet meebetalen aan de huur van het bedrijfspand. De kennis en broer hebben cliënt gedagvaard.

Actie:

Cliënt wordt gedagvaard door zijn kennis en broer. We kunnen een conclusie van antwoord indienen met het afwenden van de vordering en een re-conventionele vordering.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina van de rechtswinkel Scheveningen, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Scheveningen en omstreken.

Scheveningen is het mooie toeristendorp in de gemeente Den Haag. Het kan zich met recht de grootste badplaats van Nederland noemen. Er komen dan ook jaarlijks duizenden toeristen vanuit Duitsland en uit de rest van het land voor het languitgestrekte strand. Er is ook een prachtige boulevard en je kunt er ook vele winkeltjes en eetgelegenheden vinden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Scheveningen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.