Rechtswinkel Utrechtse Heuvelrug

Indien u in Utrechtse-Heuvelrug of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Utrechtse Heuvelrug. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt is gescheiden van zijn partner, er is een convenant opgesteld. De gezamenlijke woning is na zes jaar nog steeds niet verkocht. Zijn ex-partner wil cliënt nu uitkopen maar de woning is veel te laag getaxeerd. Daarnaast heeft cliënt de afgelopen jaren veel kosten van ex-partner betaald.

Actie:

Cliënt wil de goede band met zijn partner behouden en geen conflictsituatie creëren, hier zal rekening mee worden gehouden in de communicatie. Wij nemen contact op met de ex-partner en starten de onderhandelingen betreft de verkoopwaarde van de woning en andere kosten.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Utrechtse-Heuvelrug, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Utrechtse Heuvelrug en omstreken.

De gemeente Utrechtse Heuvelrug bevat een groot deel van de gelijknamige Heuvelrug. Sinds 2003 is de Utrechtse Heuvelrug een Nationaal Park dat daarmee de garantie geeft dat de schoonheid van het gebied blijft bestaan. Over de rivier en door de bossen en velden kan men heerlijk wandelen en fietsen. Zo kun je verschillende landgoederen en kastelen ontdekken. Voorts zijn er galeries en kleine winkeltjes te vinden die het shoppen leuk maken. De oude straatjes zijn kenmerkend voor de dorpen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Utrechtse-Heuvelrug zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.