Rechtswinkel Warmond

Indien u in Warmond of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Warmond. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt is vier jaar geleden gescheiden van zijn vrouw. Er is toen een convenant opgesteld waarin de vrouw afstand heeft gedaan van de pensioenverevening, de rechter heeft dit erkend. Hij krijgt vervolgens een brief binnen dat hij een aanvullende convenant moet opstellen met de handtekening van ex-vrouw. Ex-vrouw is in het buitenland en niet bereikbaar.

Actie:

Wij sturen de wederpartij een brief waarin staat dat het opstellen van een aanvullende convenant niet noodzakelijk is. Zijn ex-vrouw is niet bereikbaar en in de eerste convenant is duidelijk afstand gedaan van de pensioenverevening.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Warmond, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Warmond en omstreken.

Warmond is een dorp en een voormalige gemeente in Zuid-Holland, gelegen in de Bollenstreek. Per 1 januari 2006 is de gemeente met Sassenheim en Voorhout opgegaan in de gemeente Teylingen. Het dorp ligt aan de Kagerplassen en heeft dan ook veel watersportrecreatie. Ten noorden van het dorp ligt het Huys te Warmont, een achtiende-eeuws kasteel met bijbehorend landgoedbos, waarvan een miniatuur te zien is in Madurodam.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Warmond zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.