Rechtswinkel Wassenaar

Indien u in Wassenaar of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Wassenaar. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt zit in het leger. Hij wordt uitgezonden naar een oorlogsgebied. Bij aankomst krijgt hij een ander takenpakket dan waarvoor hij geschikt is, dit is meermaals aangeven door onze cliënt. Tijdens het werk gaan er een aantal zaken verkeerd en tot overmaat van ramp verongelukt een familielid. Hij gebruikt al zijn verlofdagen om terug te keren naar huis. Bij thuiskomst krijgt hij ook nog eens te maken met ptss en zijn contract wordt niet verlengd omdat hij te vaak ziek is. Een aantal keuringen verder wordt vastgesteld dat de stoornis niet werkgerelateerd is en hij hierdoor geen recht op een uitkering heeft na zijn 65e. Ook heeft zijn vrouw geen recht op de uitkering wanneer hij overlijdt.

Actie:

Cliënt heeft duidelijk aangegeven waardoor zijn ziekte is ontstaan. Wij sturen naar de desbetreffende instelling alle feiten en omstandigheden die bijdragen aan de afbraak van het rapport. Cliënt heeft taken uitgevoerd die niet onder zijn normale werk vallen. Ook hebben de omstandigheden in het oorlogsgebied hem zwaar beïnvloed, de overvliegende rakketen bijvoorbeeld. Wanneer er nog steeds wordt geoordeeld dat de ziekte niet werkgerelateerd is zullen wij de redenen hierachter opvragen en met cliënt de volgende stap bespreken.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Wassenaar, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Wassenaar en omstreken.

Wassenaar, ook wel de 'groene oase van de randstad' genoemd, is gelegen tussen de plaatsen Den Haag en Leiden. Achter het immense duingebied ligt een uitgestrekt strand van acht km. Naast de natuur zijn er ook vele landhuizen en villa's te vinden in het dorp en natuurlijk het attractiepark Duinrel. Er zijn ook verscheidende sportverenigingen te vinden, waaronder een aantal golfclubs.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Wassenaar zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.