Rechtswinkel Zeist

Indien u in Zeist of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Zeist. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt is een loods gaan huren. Nu blijkt dat de eigenaar geen toestemming heeft gegeven tot onderverhuur van de loods. Cliënt heeft inmiddels al kosten gemaakt.

Actie:

De verhuurder heeft ten onrechte de loods als te huur aangeboden. Er is sprake van dwaling, cliënt zou de huurovereenkomst nooit zijn aangegaan als hij op de hoogte was van het feit dat de verhuurder geen toestemming had tot onderverhuur. Wij sturen de verhuurder een brief waarin wordt verzocht de gemaakte kosten van cliënt te betalen. Wanneer hij dit weigert zal er een procedure worden gestart.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Zeist, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Zeist en omstreken.

Tussen Utrecht en Amersfoort is Zeist te vinden. Er zijn in de gemeente verschillende kerken te vinden, met als hoogtepunt de grote Hervormde kerk uit 1841. Vanwege de vestiging van het Slot Zeist, wordt het ook wel de Slotstad genoemd. Als gevolg van de rijke inwoners in de 19e eeuw, zijn er nog veel buitenplaatsen in de stad te vinden. Bovendien liht het in het bosrijke gebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Zeist zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Wij zijn ook actief in

Driebruggen Bunnik De Bilt
Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.