Rechtswinkel Zwijndrecht

Indien u in Zwijndrecht of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Zwijndrecht. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Een deel van de tuin van cliënt is van de gemeente. Hij woont er inmiddels al meer dan dertig jaar. De gemeente stuurt cliënt een brief met daarin een mogelijkheid om de grond in de tuin over te kopen. Cliënt beroept zich vervolgens op verjaring. De gemeente zegt dat er in 2005 een gebruikersovereenkomst is gesloten, dit is niet het geval volgens cliënt. Er is alleen eenzijdig een brief van de gemeente geweest.

Actie:

Wij sturen een brief naar de gemeente. Cliënt heeft in zijn woonperiode de grond als eigenaar behandeld en onderhouden. Er is ook geen sprake van een gebruikersovereenkomst. Cliënt is door verjaring eigenaar van het stuk grond in de tuin geworden.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Zwijndrecht, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Zwijndrecht en omstreken.

Zwijndrecht is gelegen in de Zwijndrechtste Waard en ligt aan het 'Drierivierenpunt'. Er zijn in de stad twee middelbare scholen en diverse parken te vinden waaronder Arboretum, het Munnikenpark, het Develpark, het Noordpark, en het park Molenvliet. Er is ook een openlucht tentoonstelling te vinden, een subtropisch zwembad en een theater.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Zwijndrecht zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.