wetswinkel Enkhuizen

Indien u in Enkhuizen of omgeving op zoek bent naar rechtshulp of meer specifiek een wetswinkel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Enkhuizen staat wegens haar verleden van haringvisserij bekend als 'de Haringstad'. Naast de haringse lekkernijen komen toeisten ook af op de waterrecreatiemogelijkheden waarin de stad voorziet. Naast de traditionele jaarlijkse lappenmarkt, wordt elke mei het Jazzfestival Enkhuizen georganiseerd waar gedurende drie dagen verschillende internationale jazzartiesten optreden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Enkhuizen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een wetswinkel nodig heeft.

Wij verlenen deskundige rechtshulp met de laagdrempeligheid van een wetswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is.U zou ons een professionele wetswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

wetswinkel EnkhuizenWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een wetswinkel zoekt in Enkhuizen, of in Hoorn, Hoogkarspel, Den Helder of andere plaatsen rondom Enkhuizen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.