wetswinkel Leidschendam

Indien u in Leidschendam of omgeving op zoek bent naar rechtshulp of meer specifiek een wetswinkel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Leidschendam is een plaats in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het dorp is kenmerkend door haar sluisjes en de vestiging van het Libanon-Tribunaal in het oude AIVD hoofdkantoor. Er ook een golfbaan te vinden en verschillende sportvereningen waaronder een zwem - en surfvereninging.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Leidschendam zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een wetswinkel nodig heeft.

Wij verlenen deskundige rechtshulp met de laagdrempeligheid van een wetswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is.U zou ons een professionele wetswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

wetswinkel Leidschendam

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een wetswinkel zoekt in Leidschendam, of in Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Den Haag of andere plaatsen rondom Leidschendam. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. Voor vragen of meer informatie kunt u te allen tijde ons contactformulier invullen. Als u een afspraak wilt maken met een van onze rechtsagenten kunt u bellen naar 0900 4000 000.